Kræmmer

Kræmmermarked.

I forbindelse med Havefesten vil der være udendørs kræmmermarked på festpladsen fra kl. 10.00-16.00,  hvor det er muligt for private at købe en stand for kr. 200,- inkl. parkering til 1 bil.

Da vi har begrænset pladser sælges disse efter først til mølle, så skynd dig at sikre dig en plads.

Vi tilbyder også erhvervsstande.

Send os en mail på:

bestyrelsen@dkd-karrebaeksminde.dk

så vender vi tilbage med nærmere informationer.

 

Praktiske oplysninger private kræmmere:

Standene vil være 3×3 meter og du skal selv sørge for borde, stole, parasol, telt eller pavilion. Det er ikke tilladt at have egen mad og drikke med, da festen til dels er finansieret af salget på pladsen.

Af hensyn til indretning af pladsen er det først muligt stille op fra kl. 8.45, hvor vores frivillige vil være klar til at hjælpe jer på plads. Standene vil være nummeret og plads nr. kan først oplyses på dagen fra kl. 8.45.

Af sikkerhedsmæssige årsager er det kun muligt at få 1 bil pr. stand ind på festpladsen, mens der læses af. Alle biler skal være væk fra festpladsen senest kl. 9.45. Der vil være parkeringsområde til kræmmerne, hvor der er plads til 1 bil pr. stand. Er der flere biler koster det 20,- kr. pr. bil at parkere og man må forvente at skulle gå lidt længere med sine ting. Når der pakkes sammen er der ikke mulighed for at få bilerne ind på festpladsen, men vi anbefaler at holde langs Fjordvej ved minigolf banen,hvor vores serviceteam vil være behjælpelige med at dirigere trafikken, mens der læses i bilerne. Alle kræmmere skal have pakket sammen og være væk med deres ting senest kl. 17.00.

Bedste festivalhilsner

Heidi Thybo Mørkeberg

Formand Danmark Dejligst Karrebæksminde

Lukket for kommentarer.